Adressen

Hier vindt u de adressen van onze kerkgebouwen.
Post kunt u ook naar deze adressen sturen.
Kerkgebouw Zierikzee
Zevengetijstraat 11
4301 EZ Zierikzee
Route
Kerkgebouw Brouwershaven
Haven Noordzijde 10
4318 AB Brouwershaven
Route

Bereikbaarheid

Het kerkgebouw is op diverse manieren te bereiken:
Met de auto:

Omdat er weinig tot geen parkeerruimte is rondom de kerk, kunt u het beste één van deze parkeerterreinen gebruiken:

  • Hatfieldpark
  • Gasthuisboomgaard
  • De Balie
Kijk onderaan deze pagina voor de looproutes van de parkeerterreinen naar het kerkgebouw.

Met de bus:

Kies op een reisplanner (bijvoorbeeld 9292) als bestemming voor Busstation Zierikzee. Als u bent uitgestapt loopt u rechtsaf de Grachtweg op, richting Nobelpoort. Loop door de poort en sla rechtsaf de Waterpoortstraat in. Aan het eind linksaf het Rodedorp op en eerste straat rechts. De eerste straat links is de Zevengetijstraat. Het kerkgebouw kunt u nu niet meer missen.

Met de fiets:

U kunt uw fiets kwijt achter de kerk in de fietsenstalling. Of schuin tegenover de kerk, op het parkeerterrein van Het Kerkplein. Aan de rechterkant bevindt zich de overdekte fietsenstalling.

Parkeren

Hou er rekening mee dat in een groot deel van het centrum parkeren voor vergunninghouders geldt (niet op zondag, let op de borden). Op de parkeerplaatsen waar betaald moet worden geldt ook dat dit op zondag niet hoeft.
Kijk voor parkeerinformatie ook op de website van de gemeente Schouwen-Duiveland of op Prettig parkeren.

U kunt gebruik maken van de volgende parkeertereinen in de buurt van het kerkgebouw:

  • Hatfieldpark, vrij parkeren. Steek bij de rotonde de weg over in de richting van het gemeentehuis, sla dan rechtsaf over het bruggetje de Zuidewellestraat richting de stad. Sla vervolgens de eerst straat links in, de P.D. de Vosstraat, en loop zo'n 300 meter tot de T-kruising met de Hofferstraat. Sla rechts af de Zevengetijstraat in. Het kerkgebouw ligt aan de rechterkant.
  • Gasthuisboomgaard, betaald parkeren, dit is een ruime parkeerplaats. Loop de Baden Powellweg in. Deze loopt iets omhoog. Aan het eind gaat u rechtsaf. Ga linksaf de Schuithaven op en dan rechtsaf de Melkmarkt in. Daarna loopt u het Beddeweeg in. De tweede straat rechts is de Zevengetijstraat. Het kerkgebouw ligt aan de linkerkant.
  • De Balie, betaald parkeren, aan de voet van de Dikke Toren, het aantal plaatsen is beperkt. Loop na het parkeren de Meelstraat in. Deze ligt links van de Dikke Toren. Neem het vierde straatje links, de Kinderstraat. Die gaat verderop over in de Zevengetijstraat. Het kerkgebouw ligt aan de linkerkant.

Routeplanner naar dichtsbijgelegen parkeerterreinen.