Start - prikbord zaterdag, 29 februari 2020 
 
 
Start
Gastenpagina English
Actueel
Kerkdiensten
Agenda
Kerkwijzer
Foto's
Prikbord
Geschiedenis
Routebeschrijving
Vrijwilligerswerk
Links
Contact
Ledenpagina 

Laatste update(s)
 28 februari 2020
 
  [facebook] Facebook
   
Op deze prikbordpagina staan allerlei verschillende evenementen. Heeft u of heb jij iets wat niet gemist mag worden, stuur dan een e-mail naar .  
   
 
Jubilee Campaign - Filmavond

I’m not Ashamed

Het waargebeurde, inspirerende verhaal van Rachel Joy Scott op Columbine High School.

Het verhaal is gebaseerd op een dagboek dat Rachel bijhield. 20 april 1999 richten twee jongens op Columbine High School een bloedbad aan.

Het verhaal laat zien dat Rachel oog had voor mensen die niemand anders zag staan, maar ook dat ze worstelde met de vragen van het leven. Door schade en schande wijs geworden, koos ze ervoor om haar liefde voor Jezus te delen met de mensen om haar heen, inclusief haar moordenaars.

Inmiddels heeft haar verhaal miljoenen mensen geraakt. Haar wens om het verschil te maken, is zo op een bijzondere manier uitgekomen.

Jubilee Campaign nodigt u allen van harte uit!

Iedereen die een inspirerende film wil zien, iedereen die wil kennismaken met Jubilee Campaign, iedereen die het werk van deze stichting een warm hart toedraagt en iedereen die zelf iets wil doen aan de christenvervolging wereldwijd!

D.V. 6 maart vindt de filmavond plaats in de Protestants Christelijke Basisschool J.L. de Jonge, Vrije 32 te Zierikzee.

Het programma zal er als volgt uit zien:

  • Vanaf 19:30 uur inloop;
  • de film zal starten om 19:45 uur;
  • na de film is er een korte pauze;
  • na de pauze zal iemand van de stichting een korte uitleg geven over het werk van Jubilee Campaign en wat wij zelf kunnen doen;
  • de avond wordt afgesloten met een moment om vragen te stellen aan een medewerker van Jubilee Campaign.

De entree bedraagt € 5,- per persoon.
Let op! Toegang vanaf 12 jaar!

“Denk aan de gevangenen alsof u zelf ook gevangen bent, en denk aan hen die slecht behandeld worden, alsof u ook zelf lichamelijk slecht behandeld wordt” (Hebreeën 13:3)

Bent u nieuwsgierig naar het werk van Jubilee Campaign? Kijk dan eens op www.jubileecampaign.online 
Moet alles wat kan?

Als medewerker in de zorg sta je vast wel eens stil bij de vraag hoelang blijf je iemand doorbehandelen. En als je over die vraag nadenkt, zullen onderliggende vragen wellicht bij je opkomen:

‘’Moet alles wat medisch nog kan? Dat zal niemand vinden. Maar waar ligt dan de grens? En hoe kom je tot een besluit over bijvoorbeeld wel of niet reanimeren als je ouder wordt of over een grote operatie? Staat zoiets afwijzen, niet haaks op eerbied voor het door God gegeven leven?’’

Op D.V. donderdag 19 maart organiseert het deputaatschap pastoraat in de gezondheidszorg een toerustingsavond voor werkers in de gezondheidszorg, belangstellenden en ambtsdragers. Daar zal Paul Lieverse (66) op deze medisch-ethische vragen ingaan. Door zijn jarenlange ervaring als anesthesist en pijnarts in een ziekenhuis voor patiënten met kanker kan hij uit eigen ervaring hierover vertellen.

De avond wordt gehouden in de Gereformeerde kerk van Renswoude (Dorpsstraat 88). De avond start met een warme maaltijd, met ruime inloop van 17:30 tot 18:30.

Om 18:30 zal Paul Lieverse zijn lezing geven over dit thema, waarna we in groepen uiteengaan om over de lezing en casuïstiek door te spreken.  Na een korte pauze is er plenair een afsluiting waarin vragen besproken kunnen worden. De avond is om 21:00 afgelopen.

Opgave kan via Lucas Stoter voor 12 maart.

Eigen bijdrage voor het dekken van de onkosten is €12,50,- deze bij aanmelding overmaken op rekeningnummer NL52INGB0000535300 T.n.v. penningmeester Kerkelijk Bureau CGK en onder vermelding van ‘toerusting 19 maart 2020’.

Er is mogelijkheid voor een pendeldienst tussen station Veenendaal – De Klomp en Renswoude. Als je hier gebruik van wilt maken dit bij aanmelding vermelden met je contactgegevens.

Deputaten Pastoraat in de Gezondheidszorg, sectie toerusting. 
Ouderenmiddag 
Groeitocht 
ANBI | Privacyverklaring

© 2003-2020 ~ Christelijke Gereformeerde Kerk Zierikzee