Start - prikbord donderdag, 2 april 2020 
 
 
Start
Gastenpagina English
Actueel
Kerkdiensten
Agenda
Kerkwijzer
Foto's
Prikbord
Geschiedenis
Routebeschrijving
Vrijwilligerswerk
Links
Contact
Ledenpagina 

Laatste update(s)
 29 maart 2020
 
  [facebook] Facebook
   
Op deze prikbordpagina staan allerlei verschillende evenementen. Heeft u of heb jij iets wat niet gemist mag worden, stuur dan een e-mail naar .  
   
 
Stille Week

In de week van maandag 6 april t/m zaterdag 11 april is het weer de ‘Stille Week’. Tijdens deze week willen we tijdens het avondgebed stil worden bij het offer van Jezus Christus, onze Koning en Heiland. We denken aan het bittere lijden en sterven van Hem, die van God verlaten werd, zodat wij nooit meer van God verlaten zouden worden.

U bent dagelijks om 19.30 uur welkom in een korte dienst, waarin we met elkaar zingen, overdenken en bidden. Daarnaast zoeken we broeders en zusters die bereid zijn om aan deze diensten mee te werken, bijvoorbeeld door het aansteken van de Paaskaars, het verzorgen van de Schriftlezing en meditatie. De intekenlijsten hiervoor vindt u op het prikbord in de ontvangsthal van de kerk.

Uiteraard bevelen we deze Stille Week ook als voorbereiding op het Paasfeest van harte bij u aan! Op Goede Vrijdag begint de dienst om 19.00 uur, deze wordt geleid door ds. Jan van Langevelde.

Voor vragen of meer informatie neem gerust contact met op met:

Joost en Josephine Schroevers

e-mail:                   

tel: 06-14685446 
ANBI | Privacyverklaring

© 2003-2020 ~ Christelijke Gereformeerde Kerk Zierikzee