Informatie voor onze gasten

Welkom op de gastenpagina van de Christelijke Gereformeerde Kerk van Zierikzee. U bent te gast en wilt onze kerkdiensten bezoeken? Speciaal voor u én voor jou is er een pagina waar u eens rustig rond kunt kijken.

Kerkdiensten

Onze kerkdiensten zijn elke zondag om 10:00 uur en 18:00 uur. Onze predikant is Ds. J. van Langevelde. Op de kerkdiensten pagina kunt u "Getijde" alvast ophalen en bekijken. Deze wordt voor de morgendienst bij binnenkomst uitgereikt. Voor de avonddienst kunt u deze meenemen bij het binnenkomen van de kerkzaal. Hierop staan de liederen die we zingen, de te lezen Bijbelgedeeltes en de liturgie. Hier kunt u ook een psalmboekje meenemen, mocht u die niet bij u hebben. We zingen uit de oude berijming (1773), nieuwe berijming (1973), uit de bundel Schriftberijmingen (Sb) en Opwekking. Behalve liederen uit de oude berijming, wordt voor alle overige liederen gebruikt gemaakt van een beamer.

U kunt gaan zitten waar u wilt, behalve op de 'Gereserveerd' plaatsen. U wilt boven zitten? Bij het orgel? Dat kan. Ga dan rechtsaf als u de kerkzaal binnenkomt en neem de trap naar boven.

Regelmatig is er na de kerkdienst gelegenheid elkaar bij een kopje koffie of kopje thee te ontmoeten. Ook u én jij bent daar van harte welkom!

Wij vieren vier keer per jaar avondmaal. U wilt dit met ons meevieren? Neem dan contact op met onze predikant.

Koster

Heeft u vragen waarop u het antwoord hier niet kunt vinden? Bel of e-mail onze koster.

Kinderen

Voor de allerkleinsten tot 3 jaar is er tijdens de morgendienst kindercrèche. Voor de kinderen van 3 tot 7 jaar is er iedere zondag tijdens de morgendienst na de collecte Bijbelklas. Voor de 3 en 4 jarigen is dit in de benedenzaal en voor de 5 en 6 jarigen in de bovenzaal. De kinderen krijgen op hun niveau Bijbelverhalen, werkjes en liedjes aangeboden.

Handig om te weten

Uw jassen kunt u kwijt aan de kapstokken links en rechts in de hal. Toiletten zijn in de hal aan uw rechterkant. In de hal staat een tafel met allerhande informatie materiaal.
Onze EHBO-Commissie zorgt voor onze veiligheid tijdens de kerkdiensten.

Adres

Ons kerkgebouw staat aan de Zevengetijstraat 11, 4301 EZ te Zierikzee. Tel. 06-38013266 Kijk hier voor een routebeschrijving