Alpha curcus

Contact:
Teamleider: J.J. Vroemen-de Jonge
06-22978532
alphazierikzee@kpnmail.nl

Contactpersonen in onze gemeente zijn: J.J. Vroemen-de Jonge, J.W. van de Velde, E.L. van de Velde-Overbeek, N.T.V.J.S. Tromp, E.M. Tromp-Haag, H.W. Cats-Vel Tromp en H.E. Neele-Kloet.

Wat is de Alpha-cursus?

Op Alpha (circa 12  interactieve en gezellige bijeenkomsten met daarbij een weekend) ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.

Alpha is de plek waar je jezelf mag zijn. De plek waar je alles mag delen. De plek waar je mag twijfelen. De plek waar je welkom bent en je alles mag vragen. We beginnen elke avond met een maaltijd. Deelname aan Alpha is gratis. Iedereen is welkom. Jaarlijks bieden wij in Zierikzee een Alpha-cursus aan.

Voor wie is de Alpha-cursus?

Ben je op zoek naar zin in je leven? Loop je rond met levensvragen of heeft je geloof een opfrisbeurt nodig? Kent u iemand die deze vragen stelt? Investeer in uw vriendschap en kom samen!  Het kan mooie en waardevolle gesprekken opleveren.

Het Alpha-team van Zierikzee  bestaat uit teamleden  van diverse kerkgenootschappen. Algemene informatie is te vinden op de site van Alpha-Nederland: alpha-cursus.nl en alphayouth.nl