Start - prikbord woensdag, 21 februari 2018 
 
 
Start
Gastenpagina English
Actueel
Kerkdiensten
Agenda
Kerkwijzer
Foto's
Prikbord
Geschiedenis
Routebeschrijving
Vrijwilligerswerk
Links
Contact
ANBI
Statistieken
Ledenpagina 

Laatste update(s)
 21 februari 2018
 
  [facebook] Facebook
   
Op deze prikbordpagina staan allerlei verschillende evenementen. Heeft u of heb jij iets wat niet gemist mag worden, stuur dan een e-mail naar .  
   
 
Vakantiereizen RLG 2018

Ook in 2018 organiseert de werkgroep RLG weer een drietal vakantiereizen:

  • Van 21 t/m 27 april de vaarvakantie met de Prins Willem Alexander (PWA). De vaarroute is (onder voorbehoud) Huizen, Amsterdam, Schoonhoven, Dordrecht, Tiel, Nijmegen.
  • Van 16 t/m 22 juni de vakantieweek 25+ in het prachtige Zuid-Limburgse plaatjes Epen in het vakantieverblijf de Bronnetjeshof.
  • Van 3 t/m 10 november de vakantieweek in het Nieuw Hydepark in Doorn. Het voormalige F.D. Roosevelthuis in een nieuw een nieuwe locatie.

Deze vakantiereizen zijn bedoeld voor mensen met een lichamelijke beperking, of ouderen die niet meer zelfstandig op vakantie kunnen. Het is dan fijn om er even een week tussenuit te kunnen. Een groep vrijwilligers met verpleegkundige ervaring is aanwezig om te helpen waar ondersteuning en of hulp nodig is. Partners hebben dan even tijd voor zichzelf en kunnen de zorg over laten aan de zorgverleners.

Voor meer informatie, zie de folder 
Kring Zeeland

Kring Zeeland van de Bond van Christelijke Gereformeerde Vrouwenverenigingen hoopt haar voorjaarsvergadering te houden op D.V. dinsdag 20 maart 2018 te Middelburg. De bijeenkomst vind 's middags plaats en ds. A.Th. van Olst houdt een inleiding over "Evangeliseren: hoe doe je dat in deze tijd?!" 

Gasten zijn van harte welkom!


Locatie: Christelijke Gereformeerde Gasthuiskerk, Lange Delft 94 te Middelburg. 
Tijd: vanaf 14.00 uur koffie/thee, 14.30 uur start programma.

  
© 2003-2018 ~ Christelijke Gereformeerde Kerk Zierikzee