Start - Kerkwijzer - Uit de Zandweg zaterdag, 20 oktober 2018 
 
 
Start
Gastenpagina English
Actueel
Kerkdiensten
Agenda
Kerkwijzer
Foto's
Prikbord
Geschiedenis
Routebeschrijving
Vrijwilligerswerk
Links
Contact
ANBI
Ledenpagina 

Laatste update(s)
 14 oktober 2018
 
  [facebook] Facebook

In deze rubrieken geeft de Commissie van Beheer u informatie betreffende de ontwikkelingen rondom onze nieuwe verenigingslocatie aan de Zandweg.

Deel 1 Deel 2 Deel 3 Deel 4 Deel 5 Deel 6 Deel 7 Deel 8

Leiding
In december 2004 zijn de rioleringswerkzaamheden aan de Zandweg afgerond. Dit is later dan gepland. Omdat bij het aanleggen het pand niet goed bereikbaar was is er ook later begonnen met het klaarmaken van de verschillende ruimtes. En dat houdt weer in dat opleveren ook later gebeurt dan gepland…

Verbouwen

Inmiddels is er toch een en ander uitgevoerd. De twee ruimtes aan de voorzijde van het gebouw zijn geschilderd en in één ruimte is vloerbedekking gelegd. de keuken is geschilderd en er wordt hard gewerkt om nóg een ruimte klaar te maken. In deze ruimte wordt een systeemplafond gehangen en er wordt vloerbedekking gelegd. Deze vloerbedekking is beschikbaar gesteld door een gul gemeentelid, waarvoor dank. Een andere broeder heeft de bestrating opnieuw gelegd. Ook dat ziet er keurig uit.

Foto Op de foto’s ziet u enthousiaste vrijwilligers aan het werk. Op de fotopagina hier op de website zijn meer werkzaamheden die op de gevoelige plaat zijn vastgelegd te bewonderen.Klaar
Als het goed is zijn we 1 maart klaar met verbouwen. In het vorige informatiestukje is al geschreven over een reglement. Dit zal bij de ingang van het gebouw gehangen worden.


< Vorige
© 2003-2018 ~ Christelijke Gereformeerde Kerk Zierikzee