Start - Kerkwijzer - Uit de Zandweg donderdag, 18 oktober 2018 
 
 
Start
Gastenpagina English
Actueel
Kerkdiensten
Agenda
Kerkwijzer
Foto's
Prikbord
Geschiedenis
Routebeschrijving
Vrijwilligerswerk
Links
Contact
ANBI
Ledenpagina 

Laatste update(s)
 14 oktober 2018
 
  [facebook] Facebook

In deze rubrieken geeft de Commissie van Beheer u informatie betreffende de ontwikkelingen rondom onze nieuwe verenigingslocatie aan de Zandweg.

Deel 1 Deel 2 Deel 3 Deel 4 Deel 5 Deel 6 Deel 7 Deel 8

Deze keerůwe naderen het eind van het jaar. Dit betekent dat we het begin van een nieuw tijdperk naderen: starten met beperkt gebruik maken van De Zandweg voor activiteiten van clubs en verenigingen. De Meelstraat gaat op slot. Nu dus tijd voor een aantal huishoudelijke mededelingen.

Kleur bekennen
In de laatste week van het jaar 2004 worden de wanden van de te gebruiken ruimtes geschilderd. Het is de bedoeling om gebruik te maken van de volgende ruimtes:

•  2 vergaderzalen in het lage gedeelte
•  keuken met eenvoudige faciliteiten
•  dames- en herentoilet

De stoelen en tafels uit de pastorie aan de Meelstraat worden in deze ruimtes geplaatst. De overige ruimtes worden momenteel gebruikt als opslagruimte voor de Witte Tent en de soos. Dit blijft voorlopig gehandhaafd.

Sleutel
Er zijn al verschillende toekomstige gebruikers met de vraag gekomen hoe en door wie de sleutel beheerd wordt. Net als bij de ruimte in de Beddeweeg is de sleutel af te halen bij de koster, br. Haan. Er worden echter geen sleutels permanent aan gebruikers uitgegeven om controle en toezicht in de hand te houden.

Gebruik
Ieder lid van onze gemeente is eigenaar van het pand. Dit heeft zijn voordelen: iedereen mag er, in overleg met de koster, gebruik van maken. Iedereen die er gebruik van maakt is ook verantwoordelijk. Dit houdt concreet in dat de gebruikers er ook voor zorgen dat het gebouw en de inventaris netjes en schoon blijven.

Regels
Om alles ordelijk te laten verlopen is er een reglement opgesteld. Dit reglement komt in het gebouw te hangen. Bovendien wordt het uitgereikt aan de gebruikers. Er is maar 1 voorwaarde voor gebruik van het pand: houd je aan het reglement...

Controle
...zodat er ook geen discussie hoeft te zijn over controle.

Tot slot
Neem voor beschikbaarheid van het pand contact op met de koster. Die heeft een schema met de activiteiten in de Zandweg. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met de verantwoordelijke voor gebouwen binnen de commissie van beheer, Hans Biesma.
Bel 40 16 40 of mail organist@cgkzierikzee.nl (want dat is hij ook).

< Vorige
© 2003-2018 ~ Christelijke Gereformeerde Kerk Zierikzee