Start - Kerkwijzer - Uit de Zandweg maandag, 15 oktober 2018 
 
 
Start
Gastenpagina English
Actueel
Kerkdiensten
Agenda
Kerkwijzer
Foto's
Prikbord
Geschiedenis
Routebeschrijving
Vrijwilligerswerk
Links
Contact
ANBI
Ledenpagina 

Laatste update(s)
 14 oktober 2018
 
  [facebook] Facebook

In deze rubrieken geeft de Commissie van Beheer u informatie betreffende de ontwikkelingen rondom onze nieuwe verenigingslocatie aan de Zandweg.

Deel 1 Deel 2 Deel 3 Deel 4 Deel 5 Deel 6 Deel 7 Deel 8

Deze keer...weer wat nieuws te melden uit de Zandweg. Het is een paar maanden rustig geweest omdat we op bericht van de gemeente hebben gewacht. Nu is het tijd voor actie.

Pastorie
In de pastorie aan de Meelstraat vinden momenteel diverse activiteiten plaats zoals vergaderingen van commissies en verenigingen. Het komt voor dat hier (in verband met de veiligheid te) grote groepen bijeen komen. Bij gebrek aan voldoende ruimte in de zalen bij de kerk wordt uitgeweken naar de momenteel leegstaande pastorie. De kerkenraad heeft op advies van de C.v.B. besloten om de activiteiten uit de Meelstraat te verplaatsen naar de Zandweg. Dit om 2 redenen:
1. de ruimte aan de Zandweg kan met weinig aanpassingen benut worden
2. in verband met een binnenkort te beroepen predikant moet de pastorie klaargemaakt worden voor verbouwing.

Verbouwen
Om het gebouw aan de Zandweg te gebruiken zullen er eenvoudige ingrepen worden gedaan. Denk aan schoonmaken, schilderen en snoeien. Verschillende vrijwilligers die zich in het verleden hebben aangemeld zijn en worden ingezet om dit werk uit te voeren. Nog niet aangemeld? Laat het de C.v.B. meteen weten!

Ambulance
Het ambulancepersoneel heeft inmiddels een nieuw onderkomen betrokken bij het ziekenhuis en heeft de huur ruim van te voren al opgezegd. De noodgebouwen van de ambulance worden voor
01 november verwijderd.
er is al een begin gemaakt met snoeien...

Afvoer
Alle gebouwen die aan de Zandweg staan hebben de mogelijkheid gekregen om te worden aangesloten op de riolering. De C.v.B. heeft met de aannemer die dit verzorgd afgesproken dat dit voor ons pand zonder kosten door de aannemer verzorgd wordt. Als tegenprestatie worden de machines van deze aannemer ’s nachts op ons terrein gestald.Planning
Het streven van de C.v.B. is om per
01 januari de Meelstraat ‘op slot’ te doen zodat alle activiteiten uit deze pastorie naar de Zandweg verplaatst zijn. Meer informatie over beschikbaarheid van de Zandweg volgt in het volgende Venster.

Tot slot
We gaan voorzichtig van start met het gebruik van de Zandweg. Hebt u vragen of opmerkingen over de Zandweg? De C.v.B. hoort het graag van u. Laat het weten door te bellen met Hans Biesma via (0111) 40 16 40.

< Vorige
© 2003-2018 ~ Christelijke Gereformeerde Kerk Zierikzee