Start - Kerkwijzer - Uit de Zandweg zaterdag, 20 oktober 2018 
 
 
Start
Gastenpagina English
Actueel
Kerkdiensten
Agenda
Kerkwijzer
Foto's
Prikbord
Geschiedenis
Routebeschrijving
Vrijwilligerswerk
Links
Contact
ANBI
Ledenpagina 

Laatste update(s)
 14 oktober 2018
 
  [facebook] Facebook

In deze rubrieken geeft de Commissie van Beheer u informatie betreffende de ontwikkelingen rondom onze nieuwe verenigingslocatie aan de Zandweg.

Deel 1 Deel 2 Deel 3 Deel 4 Deel 5 Deel 6 Deel 7 Deel 8

Deze keerů Is er weinig nieuws te melden. Maar wát er gebeurd laten we u uiteraard graag weten!

Gemeente
In het eerste deel heeft u kunnen lezen dat de aanvraag voor de Artikel-19 procedure bij de gemeente ligt. Dit kost uiteraard tijd. Intussen wordt er wel regelmatig contact gehouden met de diverse contactpersonen binnen Gemeente Schouwen-Duiveland. Op deze manier blijven we betrokken en kunnen we, indien nodig, al in een vroeg stadium bijsturen. Helaas vergt het begonnen traject van vergunningtoetsing en -aanvraag behoorlijk wat tijd. Uiteraard doet de CvB er alles aan om zo snel mogelijk de vergunningen binnen te krijgen zodat we kunnen beginnen met verbouwen.

Terrein
Na de grondige snoeibeurt is met behulp van een graafmachine behoorlijk wat grond verplaatst. Aan de rechterkant van het terrein, achter de ambulancepost, lag grond te veel. Dit is naar achteren verplaatst. Hiermee is het begin van de aan te leggen geluidswal gemaakt.

En nu… Een loonwerkende broeder van onze gemeente heeft toegezegd voor de aanvoer van grond te zorgen. Iedere keer wordt de geluidswal zo een stukje hoger. Het terrein is verder ‘winterklaar’. In het voorjaar hopen we ervoor te zorgen dat de aanblik van ons terrein netjes blijft door te snoeien en op bepaalde plaatsen gras te zaaien.

Tot slot
De verschillende stadia van aanvragen en beoordelingen gaan niet zo snel als we graag willen. Hopelijk kunnen we u binnenkort informeren over positieve berichten van Gemeente Schouwen-Duiveland.

< Vorige
© 2003-2018 ~ Christelijke Gereformeerde Kerk Zierikzee