Start - Kerkwijzer - Alpha curcus zondag, 25 oktober 2020 
 
 
Start
Gastenpagina English
Actueel
Kerkdiensten
Kinderwerk
Agenda
Kerkwijzer
Foto's
Prikbord
Geschiedenis
Routebeschrijving
Vrijwilligerswerk
Links
Contact
Ledenpagina 

 Laatste update(s)
 25 oktober 2020
 
  [facebook] Facebook
 
Alpha curcus
Email:
Bijgewerkt op: 03-12-2019 12:28
 
Actueel

 

Alpha-cursus =  Ontmoeten - Vragen - Ontdekken

20 jaar Alpha-cursus  in Zierikzee.
U leest het goed, in januari 2020 wordt in Zierikzee al 20 jaar de Alpha-cursus aangeboden. Velen van u weten al wat Alpha kan betekenen. Samen spreken en leren over het christelijk geloof.  In de afgelopen jaren hebben we mogen ervaren wat God in mensenlevens kan doen. Mensen zijn tot geloof gekomen en hebben zich laten dopen. God gaat door met Zijn werk!  In de komende tijd zullen  we rondom de verschillende  diensten op een aantal manieren  aandacht vragen voor Alpha.

Voor wie is Alpha?
Ben je op zoek naar zin in je leven? Loop je rond met levensvragen of heeft je geloof een opfrisbeurt nodig? Tijdens de Alpha-cursus  spreken met elkaar over: Is er meer? Wie is Jezus? Waarom stierf Jezus? Hoe kun je geloven? Bidden waarom en hoe? De Bijbel lezen, waarom en hoe? Hoe leidt God ons? Wie is de Heilige Geest? Wat doet de Heilige Geest? Hoe kan ik vervuld worden met de Heilige Geest? Hoe kan ik het kwade weerstaan? Wat doe ik met de rest van mijn leven? Waarom en hoe zou ik het anderen vertellen?

Kent u iemand die deze vragen stelt? Investeer in uw vriendschap en kom samen!  Het kan mooie en waardevolle gesprekken opleveren. In de hal van de kerk bij de Alpha-banner liggen materialen en uitdeelkaarten voor bekenden. Op  woensdag 15 januari 2020 start er weer een nieuwe cursus.

Nieuwsgierig geworden? Geef u op en meld u aan! Er is nog plaats…. We hebben nooit te veel deelnemers. We beginnen elke avond met een maaltijd. Deelname aan Alpha is gratis. Iedereen is welkom. Het maakt niet uit of deelnemers al geloven of dat ze (opnieuw)  op zoek zijn. Tijdens Alpha mogen alle vragen gesteld worden en is er aandacht voor iedereen.

Gebed: Het Alpha-werk kan niet zonder gebed. We willen u vragen of u de komende periode regelmatig voor Alpha wilt bidden. Voor de deelnemers, de gesprekken, de organisatie van de cursus en voor het team.

Opgave en informatie in onze gemeente bij:
Norbert Tromp, Gonny Cats, Ineke Neele en Caroline  Vroemen

 

Wil je meer informatie over de Alpha-cursus kijk dan op:

http://www.alpha-cursus.nl zoek op Zierikzee

 

Het Alpha-team

 

 
< Vorige
ANBI | Privacyverklaring

© 2003-2020 ~ Christelijke Gereformeerde Kerk Zierikzee