Start - Kerkwijzer - Beamerteam zondag, 25 oktober 2020 
 
 
Start
Gastenpagina English
Actueel
Kerkdiensten
Kinderwerk
Agenda
Kerkwijzer
Foto's
Prikbord
Geschiedenis
Routebeschrijving
Vrijwilligerswerk
Links
Contact
Ledenpagina 

 Laatste update(s)
 25 oktober 2020
 
  [facebook] Facebook
 
Beamerteam
Email:
Bijgewerkt op: 30-03-2016 20:00
 

Het team bestaat uit Lars Flikweert, Daimen Flikweert, Daniël Pronk, Martijn en Lennart van Houten en Arjan Meijer. Vanuit de kerkenraad is Thijs Flikweert bij het team betrokken.

Er is destijds gekozen om met een beamer te gaan werken, zodat er bezuinigd kan worden op de drukkosten van het Getijde. De presentaties via de beamer zijn dan ook een vervanging voor het uitgebreide Getijde, zoals u dat kende. Het getijde is in die zin met zijn tijd meegegaan en gedigitaliseerd.

Daarnaast is het nu ook makkelijker geworden een boodschap over te brengen, bijvoorbeeld middels een powerpoint, en speciale diensten beter te volgen door de inzet van een camera, denk hierbij aan bijvoorbeeld een doopdienst.

Dit houdt echter niet in dat zomaar alles op het scherm komt. Alles wat geprojecteerd wordt, komt via de dominee en/of kerkenraad, of mensen met hun mandaat, terecht bij Arjan, die het dan verwerkt tot de presentatie die u elke dienst ziet. Als u iets geprojecteerd wilt zien voorafgaand aan of tijdens de dienst, dan is het dus noodzakelijk dit via de kerkenraad aan te vragen. Indien u de toestemming heeft, is het belangrijk de benodigde documenten tijdig aan te leveren. In principe dient alles op vrijdagavond binnen te zijn, zodat op zaterdag de presentatie in elkaar gezet kan worden en alles klaar gezet kan worden op de computer in de kerk. Het is niet mogelijk om nog vlak voor de dienst met verzoeken te komen.

Hoewel wij streven naar perfectie, gaat er ook bij ons wel eens iets mis, zo hebben we in het begin nogal eens te kampen gehad met technische storingen, waardoor er geen presentatie mogelijk was. Dit probleem is inmiddels verholpen. Daarnaast zijn we ook bezig de presentatie zoveel mogelijk te optimaliseren. Zo worden de liederen en gezangen sinds enkele weken weergegeven met notenbalk. Het is nog even zoeken naar de juiste verhoudingen. Hierdoor zult u wellicht kleine veranderingen zien tussen verschillende diensten. Graag vernemen we van u hoe u dat ervaart.

Voor al uw vragen en/of opmerkingen kunt u altijd bij ons terecht via mail

of spreek ons na de dienst even aan.

Namens het beamerteam
Arjan Meijer

 
< Vorige
ANBI | Privacyverklaring

© 2003-2020 ~ Christelijke Gereformeerde Kerk Zierikzee