Start - Kerkwijzer - Youth Alpha vrijdag, 18 januari 2019 
 
 
Start
Gastenpagina English
Actueel
Kerkdiensten
Agenda
Kerkwijzer
Foto's
Prikbord
Geschiedenis
Routebeschrijving
Vrijwilligerswerk
Links
Contact
ANBI
Ledenpagina 

Laatste update(s)
 17 januari 2019
 
  [facebook] Facebook
 
Youth Alpha
Email:
Bijgewerkt op: 23-09-2013 15:47
 Youth Alpha zoekt JOU!
Het is bijna zover! Op 13 oktober 2012 hopen we met elkaar weer een nieuwe Youth Alpha cursus te starten. Ben jij tussen de 14 en 17 jaar? Heb jij altijd al meer willen weten van het christelijk geloof? Wil jij meer weten over Wie God is en wat dat voor jouw leven betekent? Dan is deze kennismaking met het christelijk geloof echt wat voor jou!

In 8 avonden en een weekend zullen we aan de hand van de belangrijkste onderwerpen met elkaar op zoek gaan naar God. Een gemiddelde avond ziet er in het kort als volgt uit: we beginnen gezamenlijk met eten, dat door gemeenteleden wordt klaargemaakt. Daarna is er een korte en vaak interactieve inleiding over het onderwerp, waarna we dat onderwerp in gespreksgroepjes met elkaar gaan bespreken. Na afloop chillen we nog gezellig met elkaar en is er ruimte voor spelletjes.

Ben jij tussen de 14 – 17 jaar, en wil jij je graag meer van God ontdekken? Dan ben je van harte welkom op onze cursus; kom vrijblijvend naar de intro-avond op 29 september om de sfeer vast te proeven! En neem je vrienden en/of vriendinnen mee! De definitieve start van de cursus staat gepland op 13 oktober.

Na de kerstvakantie is de officiële cursus afgelopen, maar dan hopen we op zaterdagavonden samen te blijven komen en het ook samen met anderen over andere onderwerpen te hebben.

Hartelijke groeten namens het YA team! Heb je vragen of opmerkingen, stel ze dan gerust:Nico Cats, Anne van Hekke, Leon Koopman, Irma van de Noort - Ringelberg

 
< Vorige
© 2003-2019 ~ Christelijke Gereformeerde Kerk Zierikzee