Start - Kerkwijzer - Kindercrèche zondag, 25 oktober 2020 
 
 
Start
Gastenpagina English
Actueel
Kerkdiensten
Kinderwerk
Agenda
Kerkwijzer
Foto's
Prikbord
Geschiedenis
Routebeschrijving
Vrijwilligerswerk
Links
Contact
Ledenpagina 

 Laatste update(s)
 25 oktober 2020
 
  [facebook] Facebook
 
Kindercrèche
Email:
Bijgewerkt op: 25-08-2014 18:45
 

Voor de kinderen van 0 tot 3 jaar is er tijdens de ochtenddiensten op zondag en op bid- en dankdag opvang in de grote zaal van de kerk. Vanaf 9.40 uur kunnen de kinderen bij de crèche worden gebracht. De jongste kinderen kunnen er slapen in hun kinderwagen of spelen in de box. De andere kinderen kunnen spelen met onder meer Duplo, loopauto's en poppen.

Bij het brengen van je kind schrijf je zijn of haar naam in het schrift en vermeld je welke tas van hem of haar is. Geef het aan de leiding aan als er bijzonderheden zijn; bijvoorbeeld als je kind een voedselallergie heeft (soms geven kinderen een stukje van hun koek aan elkaar) of als je kind net zindelijk is en even naar het toilet geholpen moet worden. Draagt je kind een luier, stop dan een extra luier en luierdoekjes in de tas, zodat een vieze broek verschoond kan worden.

Rond 10.45 uur gebruiken de kinderen aan tafel hun van thuis meegebrachte drinken en koekje of fruit. Vriendelijk verzoek geen chocola mee te geven.

Om de kosten te dekken wordt er een bijdrage van € 0,20 per keer gevraagd. Hiervan wordt onder andere kapot speelgoed vervangen.

De crècheleiding wordt gevormd door ouders, grootouders en andere gemeenteleden en er zijn steeds twee jongelui (vanaf 12 jaar) die meehelpen. We verwachten de leiding om 9.30 uur, zodat die het speelgoed en het schrift en de spaarpot kan klaarzetten voordat de kinderen komen. Het rooster voor de crèchedienst wordt altijd in Het Venster geplaatst. Ben je ingeroosterd en kun je niet komen oppassen, wil je dan zelf vervanging regelen?

We kunnen altijd extra hulp gebruiken. Je kunt je aanmelden met een mailtje naar . Via dit e-mailadres kun je ook vragen stellen over de gang van zaken of ons informeren als er iets onverhoopt niet goed is gegaan.

 
< Vorige
ANBI | Privacyverklaring

© 2003-2020 ~ Christelijke Gereformeerde Kerk Zierikzee