Start - Kerkdiensten - Overzicht zondag, 20 september 2020 
 
 
Start
Gastenpagina English
Actueel
Kerkdiensten
Kinderwerk
Agenda
Kerkwijzer
Foto's
Prikbord
Geschiedenis
Routebeschrijving
Vrijwilligerswerk
Links
Contact
Ledenpagina 

 Laatste update(s)
 18 september 2020
 
  [facebook] Facebook
 
Kerkdienst rooster Orde van dienst Meer over de samenkomsten
 
   
Kerkdienst overzicht
   
Datum: zondag 6 september 2020
Tijd: 10:00
   
Opmerking: Internet kerkdienst
   
Voorganger: ds. H.J.Th. Velema
   
Collecten: kerk en diaconie
   
Schriftlezing: Jeremia 39
   
Thema: Gods Woord is waar
   
Bij de dienst: Vandaag verwelkomen we een oud-predikant van onze gemeente in ons midden, ds. H.J.Th. Velema. Ik wens u en jou gezegende diensten. Inmiddels bent u en jij ook geÔnformeerd over de nieuwe indeling met betrekking tot het kerkbezoek in de komende weken en maanden. Dankbaar ben ik dat zoveel gemeenteleden hebben laten weten dat ze graag de diensten bezoeken. Eerlijk is eerlijk: de crisis die ervoor zorgde dat we zolang thuis moesten blijven, kan ook als ongewenst effect hebben dat mensen eraan gewend raakten en zijn gaan denken dat het ook wel lekker makkelijk is, zo'n dienst achter de laptop of tablet. Laten we beseffen dat het fysiek bijwonen van de samenkomst - als je naar de kerk kķnt gaan - een rijkere ervaring is waar je dus bewust voor kiest en weer opnieuw trouw in wilt zijn.
De blijdschap dat we weer met meer mensen samen mogen komen (en ook de samenzang wat op kunnen pakken) wordt in de komende weken versterkt door een paar 'extra's' in de diensten. Volgende week zondagmorgen en de week erop vindt de doopbediening plaats. In totaal zullen dan 8 kinderen het teken en zegel van Gods verbondsbelofte ontvangen. In deze diensten staan we ook stil bij de start van het nieuwe seizoen en vullen we de Jeugdzondag in. Op zondagmorgen 27 september willen maar liefst 16 jongeren (niet 14 zoals ik elders schreef - er zijn er nog twee bijgekomen) hun geloof in Jezus Christus belijden. WŠt een zegen, voor henzelf, hun naasten en de gemeente. En alsof dat nog niet genoeg is mag de zondag erna, 4 oktober, het Avondmaal weer gevierd worden. Laten we de HERE danken voor zoveel zegeningen! Wie dit alles goed op zich in laat werken, leest er ook in hoe bijzonder het is dat we
zoveel kinderen, jongeren en jonge gezinnen in ons midden hebben. We zijn er graag heel zuinig op! Dat zal ook in de invulling van de liturgie van genoemde diensten blijken.
   
Getijde & Opname Kerkdienst:
   
Liturgie/nieuwsbrief: Getijde van deze dienst inzien/downloaden
   
Dienst beluisteren:  
  Met online mediaplayer beluisteren
   
  Winamp / Itunes  Afspelen met Winamp / Itunes
  Windowsmediaplayer  Afspelen met Windows Media Player
  Realplayer Afspelen met Real Player
   
  Kerkdienst downloaden
   
  Opname Gegevens
  Tijdsduur: 1:19:26
  Bestandsomvang: 36 MB
   
 
< Vorige pagina
ANBI | Privacyverklaring

© 2003-2020 ~ Christelijke Gereformeerde Kerk Zierikzee