Start - Foto Pagina donderdag, 15 november 2018 
 
 
Start
Gastenpagina English
Actueel
Kerkdiensten
Agenda
Kerkwijzer
Foto's
Prikbord
Geschiedenis
Routebeschrijving
Vrijwilligerswerk
Links
Contact
ANBI
Ledenpagina 

Laatste update(s)
 11 november 2018
 
  [facebook] Facebook
 
Voor meer informatie zie de kerkwijzer van de RoemeniŽ werkgroep


 Albumnaam: Roemenie reis 2006 - Pagina 3
Album geplaatst op 27-07-2006 / 3 reactie(s) geplaatst / Een reactie plaatsen
       
< Vorige 1 | 2 | 3 Volgende > < terug

 

vol bewondering de foto,s bekeken van de reizen naar roemenie.al div .ben ik met johan mee geweest naar roemenie,
wetende dat de mens niets van zijn eigen kan heb ik toch veel bewondering voor wat johan en corrie voor hun mede mens doen mogen en voor het geduld wat johan met mij heeft als ik door mijn ziekte weer geblokkeerd sta .
ondanks onze verschil in aardse kerken ervaar ik dit als broeder liefde en ben ik HEM en johan dankbaar dat ik op met hem iets mag doen voor onze Roemeensen vrienden.
Tevens wens ik Johan dat hij samen met corrie dit mooie werk nog lang mag blijven en dat de GROTE STUURMAN met hem mag mee reizen

jan luijendijk
 

Begin van het jaar kwam het verzoek of ik iemand wist die een huis prefap naar Roemenie wilde brengen met een vrachtauto.Een huis voor een gezin wat met 2 gezinnen in een huis woonde wat te klein was voor 1 gezin.
Er was iemand die een vrachtauto ter beschikking stelde. Zo konden Jos Brekelmans en ik begin mei de onderdelen daar gaan brengen.We moesten naar Iasi wat in het noord oosten tegen de Moldavische grens ligt. Er was veel hulp en het gezin was bizonder blij met de spullen Mensen van de werkgroep van de HCR hebben in 10 dagen het huis opgebouwd zodat het gezi er in kon wonen.
 

Het geeft veel voldoening als je de mensen op deze manier aan woonruimte kan helpen het was voor Jos de eerste keer dat hij in Roemenie was tevens ook de eerste keer dat hij met een vrachtauto hulp daar naar toe is geweest al met al hulp blijft er voorlopig brood nodig.
 Naam:
Email:
 
 
© 2003-2018 ~ Christelijke Gereformeerde Kerk Zierikzee