Start - Actueel woensdag, 19 december 2018 
 
 
Start
Gastenpagina English
Actueel
Kerkdiensten
Agenda
Kerkwijzer
Foto's
Prikbord
Geschiedenis
Routebeschrijving
Vrijwilligerswerk
Links
Contact
ANBI
Ledenpagina 

Laatste update(s)
 16 december 2018
 
  [facebook] Facebook
   
Op de actueel pagina vindt u een overzichtje over nieuwe (actuele!) dingen op de website.
Zo kunt u gemakkelijk en snel naar die nieuwe onderwerpen surfen..
 
   
 
Foto's verbouwing kerk
Geplaatst op: 14 december 2018

Volgende week alweer de laatste verbouwingswerkzaamheden. Foto's van de afgelopen week zijn weer toegvoegd op de fotopagina van de website. 
Hergebruik kerkzaal op zondag 23 december
Geplaatst op: 14 december 2018

Vanaf zondag 23 december zullen we onze diensten weer houden in onze eigen kerk. Denkt u bij het verlaten, aanstaande zondag in de Nieuwe Kerk, aan uw persoonlijke bezittingen? 
Open huis nieuwe kerkzaal
Geplaatst op: 14 december 2018

Na een periode van hard werken mogen we de vernieuwde kerkzaal in gebruik nemen. We geven dit graag een feestelijk tintje.

Daarom nodigen wij u/jou hartelijk uit om zaterdagmiddag 22 december tijdens het Open Huis een kijkje te komen nemen.

U, jij bent welkom tussen 13.00 - 16.00 uur

Om 14.00 uur zal er een officiëel moment plaats vinden

Heeft u vervoer nodig?
Dan kunt u contact op nemen met:

Sander Flikweert (0111642061 | 0622699018)
Bert Jongejan (0111417008 | 0651472419)
Jos Kristelijn (0111415992 | 0620462942)
Jan Legemaate (0111413209 | 0622956514) 
Gemeentevergadering
Geplaatst op: 06 november 2018

De kerkenraad nodigt u en jou van harte uit voor een extra gemeentevergadering op maandag 12 november in de grote zaal van de kerk. De kerkenraad wil u en jou graag bijpraten over de verbouw van de kerkzaal, aanvang 19:30 uur.
Wellicht is er ook een mogelijkheid om vanaf 19.00 uur in de kerkzaal te kijken naar de vorderingen van de verbouwing. 
Verbouwing kerk gestart
Geplaatst op: 02 september 2018

Afgelopen maandag 27 augustus is de verbouwing van de kerk gestart. De aannemer zal deze week starten met de klus.

Kerkbanken en preekstoel zijn afgelopen week door vrijwilligers verwijderd, waarna de bestaande stenen vloer vervangen wordt door een nieuwe natuurstenen vloer met vloerverwarming. 

Na het plaatsen van een steiger, worden de muren gestukadoord en voorzien van akoestisch spuitwerk. Ook het plafond wordt gedeeltelijk aangepast met een nieuw systeemplafond.

Daarnaast worden voorzetwanden gemaakt, kolommen weggewerkt en speciaal behang aangebracht en geschilderd. Bovendien komt er een geheel nieuw podium en er wordt een raam in de kopgevel gemaakt met raamkader Geloof, Hoop en Liefde.

Informatie rondom de verbouwing van de kerk kunt u vinden via de volgende link van de ledenpagina. 
Kerkdiensten in Nieuwe kerk
Geplaatst op: 28 augustus 2018

In verband met de verbouwing van de kerk, die afgelopen maandag 27 augustus is gestart, zullen vanaf zondag 2 september de kerkdiensten in de Nieuwe kerk worden gehouden.

Het adres is: Kerkplein 1, 4301 EE Zierikzee.

Gemeenteleden die slecht ter been zijn, mogen dichtbij de ingang van de kerk worden afgezet. Er is daar een lift voor wie de trappen te lastig zijn. Ook zijn er mensen die behulpzaam zullen zijn bij het gebruik van de trap.


De kerkdiensten blijven op de dezelfde wijze te beluisteren via website en/of kerktelefoon als bij de diensten in het eigen kerkgebouw.

De verbouwing van de kerk zal tot ongeveer half december duren. Tot die tijd zullen de diensten zoals in de agenda van de website vermeldt staan, dus in de Nieuwe kerk worden gehouden. 
Veilig jeugdwerk
Geplaatst op: 15 september 2016
Wij willen graag dat je je prettig en veilig voelt bij ons en dat iedereen op een fijne manier met elkaar omgaat. Daarom hebben we omgangsregels gemaakt voor een leuke, open en veilige sfeer. En voor jeugdleiders hebben we ook nog gedragsregels gemaakt over hoe zij met kinderen en jongeren om moeten gaan.
 
 
Als ouder weet je als geen ander wat het jeugdwerk voor je kind(eren) kan betekenen. Vaak is het jeugdwerk niet alleen de plek waar zij leren en actief zijn. Ze komen ook voor de gezelligheid, de aandacht en het maken van plezier. Wij vinden het belangrijk dat kinderen veilig zijn binnen ons jeugdwerk. Dit betekent niet alleen dat we zorgen voor veilige ruimten en materialen, maar ook dat we ernaar streven dat kinderen zich bij ons prettig en veilig voelen. In deze brochure kun je lezen welke rol je als ouder kunt vervullen bij het signaleren en voorkómen van ongewenste omgangsvormen en seksueel misbruik.
 


 
> De (overige) laatste recente wijzigingen op de website kunt u hier op deze pagina bekijken <
 
 
© 2003-2018 ~ Christelijke Gereformeerde Kerk Zierikzee