Start - Actueel vrijdag, 23 augustus 2019 
 
 
Start
Gastenpagina English
Actueel
Kerkdiensten
Agenda
Kerkwijzer
Foto's
Prikbord
Geschiedenis
Routebeschrijving
Vrijwilligerswerk
Links
Contact
Ledenpagina 

Laatste update(s)
 23 augustus 2019
 
  [facebook] Facebook
   
Op de actueel pagina vindt u een overzichtje over nieuwe (actuele!) dingen op de website.
Zo kunt u gemakkelijk en snel naar die nieuwe onderwerpen surfen..
 
   
 
Actie4kids - schoenendoos actie
Geplaatst op: 16 augustus 2019

Vandaag starten we weer met de Actie4kids. Ook dit jaar willen we met alle kinderen van de Zaaier een schoenendoos versieren en vullen. Voor alle kinderen van de Zondagschool ligt er in de hal van
de kerk een schoenendoos en een flyer voor de actie klaar.
Jullie mogen de doos meenemen om thuis te versieren en te vullen. De kinderen van de Bijbelklas zullen tijdens de diensten een doos versieren. Als deze af is krijgen de kinderen hem mee naar huis om te vullen.
Wil iedereen zijn of haar doos tijdens het startweekend 14,15 september inleveren in de kerk? Weten wat er in de doos mag? Zie; https://www.actie4kids.nl 
Belijdeniscatechese
Geplaatst op: 16 augustus 2019

Jongeren die dit seizoen mee willen doen met de belijdeniscatechese nodig ik van harte uit om zich bij mij aan te melden. Ik hoop dat we weer een of twee mooie groepen kunnen vormen! Vooralsnog ga ik ervan uit dat we tweewekelijks bij elkaar komen op de donderdagavond. Indien nodig zullen we ook kijken wat de mogelijkheden op vrijdagavond zijn.

Je kunt je opgeven via of 06-27001847 (Whatsapp of telefoontje);

ds. Jan van Langevelde 
Zomervakantie
Geplaatst op: 14 juli 2019
Zomervakantie

De zomerperiode is weer aangebroken. Velen gaan er even tussenuit, anderen blijven thuis. De vakantiegasten die naar Schouwen-Duiveland komen en misschien een bezoekje brengen aan onze gemeente, heten wij van harte welkom.

Op de zondagen van 7 juli tot en met 18 augustus is koffiedrinken op het Kerkplein (schuin tegenover de kerk). Graag nodigen we u ook uit na de morgendienst elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee.

De redactie van de website van de Christelijke Gereformeerde Kerk Zierikzee wenst iedereen een fijne zomertijd toe. 
Veilig jeugdwerk
Geplaatst op: 15 september 2016
Wij willen graag dat je je prettig en veilig voelt bij ons en dat iedereen op een fijne manier met elkaar omgaat. Daarom hebben we omgangsregels gemaakt voor een leuke, open en veilige sfeer. En voor jeugdleiders hebben we ook nog gedragsregels gemaakt over hoe zij met kinderen en jongeren om moeten gaan.
 
 
Als ouder weet je als geen ander wat het jeugdwerk voor je kind(eren) kan betekenen. Vaak is het jeugdwerk niet alleen de plek waar zij leren en actief zijn. Ze komen ook voor de gezelligheid, de aandacht en het maken van plezier. Wij vinden het belangrijk dat kinderen veilig zijn binnen ons jeugdwerk. Dit betekent niet alleen dat we zorgen voor veilige ruimten en materialen, maar ook dat we ernaar streven dat kinderen zich bij ons prettig en veilig voelen. In deze brochure kun je lezen welke rol je als ouder kunt vervullen bij het signaleren en voorkómen van ongewenste omgangsvormen en seksueel misbruik.
 


 
> De (overige) laatste recente wijzigingen op de website kunt u hier op deze pagina bekijken <
 
 
ANBI | Privacyverklaring

© 2003-2019 ~ Christelijke Gereformeerde Kerk Zierikzee