Start - Actueel zaterdag, 18 januari 2020 
 
 
Start
Gastenpagina English
Actueel
Kerkdiensten
Agenda
Kerkwijzer
Foto's
Prikbord
Geschiedenis
Routebeschrijving
Vrijwilligerswerk
Links
Contact
Ledenpagina 

Laatste update(s)
 17 januari 2020
 
  [facebook] Facebook
   
Op de actueel pagina vindt u een overzichtje over nieuwe (actuele!) dingen op de website.
Zo kunt u gemakkelijk en snel naar die nieuwe onderwerpen surfen..
 
   
 
Start catechisaties
Geplaatst op: 05 januari 2020

Beste jongeren, deze week starten de catechisaties weer.

Dinsdagmiddag 7 januari starten de jongeren van 10-11 jaar. Deze middag begint met een gezamenlijke maaltijd om 17.00 uur en duurt tot 19.00 uur.

De catechisaties voor de jongeren van 12 t/m 17 jaar starten ook op dinsdag 7 januari met de  thema-bijeenkomst over 'Jezus is de Weg'. Deze startavond begint met een gezamenlijke maaltijd om 18.00 uur en duurt tot 20.00 uur.

Donderdag 9 januari begint de catechisatie om 19.30 uur voor de jongeren van 18 jaar en ouder en voor oudere jongeren die dinsdag niet kunnen; en om 20.30 uur voor belijdeniscatechisanten.

Vrijdag 10 januari start de catechisatie om 20.15 uur voor o.a. de studenten die de hele week van huis zijn. 
Veilig jeugdwerk
Geplaatst op: 15 september 2016
Wij willen graag dat je je prettig en veilig voelt bij ons en dat iedereen op een fijne manier met elkaar omgaat. Daarom hebben we omgangsregels gemaakt voor een leuke, open en veilige sfeer. En voor jeugdleiders hebben we ook nog gedragsregels gemaakt over hoe zij met kinderen en jongeren om moeten gaan.
 
 
Als ouder weet je als geen ander wat het jeugdwerk voor je kind(eren) kan betekenen. Vaak is het jeugdwerk niet alleen de plek waar zij leren en actief zijn. Ze komen ook voor de gezelligheid, de aandacht en het maken van plezier. Wij vinden het belangrijk dat kinderen veilig zijn binnen ons jeugdwerk. Dit betekent niet alleen dat we zorgen voor veilige ruimten en materialen, maar ook dat we ernaar streven dat kinderen zich bij ons prettig en veilig voelen. In deze brochure kun je lezen welke rol je als ouder kunt vervullen bij het signaleren en voorkómen van ongewenste omgangsvormen en seksueel misbruik.
 


 
> De (overige) laatste recente wijzigingen op de website kunt u hier op deze pagina bekijken <
 
 
ANBI | Privacyverklaring

© 2003-2020 ~ Christelijke Gereformeerde Kerk Zierikzee