Start - Actueel zaterdag, 11 juli 2020 
 
 
Start
Gastenpagina English
Actueel
Kerkdiensten
Kinderwerk
Agenda
Kerkwijzer
Foto's
Prikbord
Geschiedenis
Routebeschrijving
Vrijwilligerswerk
Links
Contact
Ledenpagina 

 Laatste update(s)
 10 juli 2020
 
  [facebook] Facebook
   
Op de actueel pagina vindt u een overzichtje over nieuwe (actuele!) dingen op de website.
Zo kunt u gemakkelijk en snel naar die nieuwe onderwerpen surfen..
 
   
 
Diensten vanaf zondag 5 juli
Geplaatst op: 3 juli 2020

Vanaf zondag 5 juli is het weer toegestaan met 100 mensen samen te komen in ons kerkgebouw. Er is vooraf geïnventariseerd wie er naar de erediensten wenst te komen. Naar aanleiding van deze inventarisatie is een indeling gemaakt. De indeling van de groepen is via de mail of telefoon aan u bekend gemaakt. De indeling van de groepen is hieronder nog een keer weergegeven op welke tijden u welkom bent in de erediensten.

Datum  Morgendienst Avonddienst
5 juli Groep 1 Groep 2
12 juli Groep 3 Groep 4
19 juli Groep 2 Groep 1
26 juli Groep 4 Groep 3
2 augustus Groep 1 Groep 2
9 augustus Groep 3 Groep 4
16 augustus Groep 2 Groep 1
23 augustus Groep 4 Groep 3
30 augustus Groep 1 Groep 2


De beschikbare zitplaatsen op de stoelen en de banken zijn ingericht op 1,5 meter afstand. Uw naam wordt geregistreerd in het gebruikersplan dat gereed ligt in de hal van de kerk. Het is niet toegestaan andere plaatsen in te nemen in de kerkzaal. De banken zijn gereserveerd voor de gezinnen.

Belangrijke aandachtspunten

  • Houdt voldoende afstand, zowel op straat, kerkplein en in de kerk, ook na de diensten.
  • Was uw handen met regelmaat
  • Volg de instructies van de diakenen, ouderling en koster op, op deze manier houden we ons allen aan het protocol.
  • De diensten worden ook in juli en augustus op de gebruikelijke wijze in beeld gebracht zodat de gemeenteleden deze thuis via videostreaming kunnen volgen. Kerkgangers worden alleen op de rug gefilmd. Indien u helemaal niet in beeld wilt, dan geeft u dat vooraf duidelijk aan. U wordt dan ingedeeld op een plaats achter de camera’s.
  • Volg de aangegeven route in de hal en in de zaal Zingen in de kerk is niet toegestaan (behalve de muzikanten die de dienst begeleiden)
  • Onderling ruilen voor bezoek van een eredienst is niet toegestaan; administratief moeten we de lijsten bijhouden en zo controle houden voor het aantal van 100
  • Bent u niet ingedeeld, maar wenst u wel te komen, neemt u dan contact op met uw wijkouderling

Helaas is het (nog) niet mogelijk om naar de Créche, Bijbelklas of Zondagsschool te gaan. Wij hopen dan ook dat u en jullie nog steeds met plezier zullen blijven kijken naar de filmpjes die na de dienst worden getoond.

We vinden het heel erg leuk om jullie werkjes en puzzels te ontvangen. Tegenwoordig kan dat heel makkelijk via een appje naar 0627841807 of via e-mail naar: ! 
Informatiefilmpje “kerk in een 1,5 meter samenleving”
Geplaatst op: 5 juni 2020

Na de morgendienst van a.s. zondag wil de kerkenraad u en jouw graag informeren over de mogelijkheden die er zijn om samen weer erediensten te kunnen houden na 1 juli.

Om u en jou zo volledig mogelijk te informeren, is er een filmpje opgenomen, met daarin veel informatie die belangrijk is als u naar de kerk wilt komen. In de afgelopen maanden is er op de achtergrond veel nagedacht hoe we als gemeente weer samen mogen komen en aan welke richtlijnen we moeten voldoen. De overheid geeft ons wel ruimte, maar controleert en informeert kerken waar zij zich aan moeten houden.

In het Vensternummer van juni wordt een uitgebreid verslag gepubliceerd, zodat iedereen het nog eens kan nalezen.

Bijgewerkt: 7 juni 2020 
Diaconale coronahulp CGK Zierikzee
Geplaatst op: 3 april 2020

We leven momenteel in bijzondere en onzekere tijden vanwege het coronavirus. Ook op onze gemeente heeft het een grote weerslag. Niet alleen op het functioneren, maar ook in ons persoonlijk leven. Juist in deze tijd hebben we de Bijbelse opdracht om naar elkaar om te zien. Daarom heeft de diaconie besloten om een vorm van ‘coronahulp’ te organiseren. Allereerst binnen de gemeente, maar ook daarbuiten mogen wij als kerk van Christus onze medemens steunen. Ouderen, alleenstaanden en zieken zijn de kwetsbare groepen die nu extra hard worden getroffen. Geen boodschappen durven/kunnen doen of eenzaamheid kunnen gevolgen zijn van deze virusuitbraak. Daarom willen wij u en jou graag op de hoogte brengen over dit initiatief en oproepen om voor hulp in de breedste zin van het woord aan te kloppen bij de diaconie.

Dit kan bij onderstaande diakenen of via de mail van de diaconie. Zij staan graag voor u klaar! Uit liefde tot Christus en tot heil van de naaste.

 

Leo Kooman: 06-10808651
Arno van der Schelde: 06-26226939 
Kerkelijke agenda
Geplaatst op: 15 maart 2020

In verband met het coronavirus en de oproep van de overheid heeft de kerkenraad besloten dat alle (!) activiteiten die de kerkelijke agenda in deze weken vermeldt zijn stopgezet worden. Dat betreft dan dus alle bijeenkomsten in ons kerkgebouw en op het Kerkplein, ongeacht of het om grote of kleine aantallen mensen gaat. 
> De (overige) laatste recente wijzigingen op de website kunt u hier op deze pagina bekijken <
 
 
ANBI | Privacyverklaring

© 2003-2020 ~ Christelijke Gereformeerde Kerk Zierikzee