Start - Actueel maandag, 24 februari 2020 
 
 
Start
Gastenpagina English
Actueel
Kerkdiensten
Agenda
Kerkwijzer
Foto's
Prikbord
Geschiedenis
Routebeschrijving
Vrijwilligerswerk
Links
Contact
Ledenpagina 

Laatste update(s)
 23 februari 2020
 
  [facebook] Facebook
   
Op de actueel pagina vindt u een overzichtje over nieuwe (actuele!) dingen op de website.
Zo kunt u gemakkelijk en snel naar die nieuwe onderwerpen surfen..
 
   
 
Afwezigheid voorjaarsvakantie
Geplaatst op: 14 februari 2020

In verband met de voorjaarsvakantie is ds. Jan van Langevelde van vrijdag 21 t/m zaterdag 29 februari a.s. afwezig. U en jij wordt gevraagd bij ziekte, verzoek om voorbede en dankzegging contact te leggen met de wijkouderling of de 2e scriba, broeder Gerard Krakeel. (0111-642875) 
Kerkdienst video-uitzendingen
Geplaatst op: 14 februari 2020

Vanaf a.s. zondag is het mogelijk voor alle gemeenteleden om thuis de kerkdiensten met videobeeld erbij mee te beleven. Dit kan door op de ledenpagina van de website in te loggen, met de eerder bekend gemaakte inloggegevens. Indien u of jij deze gegevens niet meer weet, dan zijn deze op te vragen via de inlogpagina met de link ‘Gebuikersnaam en/of wachtwoord vergeten?’. 
Veilig jeugdwerk
Geplaatst op: 15 september 2016
Wij willen graag dat je je prettig en veilig voelt bij ons en dat iedereen op een fijne manier met elkaar omgaat. Daarom hebben we omgangsregels gemaakt voor een leuke, open en veilige sfeer. En voor jeugdleiders hebben we ook nog gedragsregels gemaakt over hoe zij met kinderen en jongeren om moeten gaan.
 
 
Als ouder weet je als geen ander wat het jeugdwerk voor je kind(eren) kan betekenen. Vaak is het jeugdwerk niet alleen de plek waar zij leren en actief zijn. Ze komen ook voor de gezelligheid, de aandacht en het maken van plezier. Wij vinden het belangrijk dat kinderen veilig zijn binnen ons jeugdwerk. Dit betekent niet alleen dat we zorgen voor veilige ruimten en materialen, maar ook dat we ernaar streven dat kinderen zich bij ons prettig en veilig voelen. In deze brochure kun je lezen welke rol je als ouder kunt vervullen bij het signaleren en voorkómen van ongewenste omgangsvormen en seksueel misbruik.
 


 
> De (overige) laatste recente wijzigingen op de website kunt u hier op deze pagina bekijken <
 
 
ANBI | Privacyverklaring

© 2003-2020 ~ Christelijke Gereformeerde Kerk Zierikzee