Start - Actueel donderdag, 28 mei 2020 
 
 
Start
Gastenpagina English
Actueel
Kerkdiensten
Kinderwerk
Agenda
Kerkwijzer
Foto's
Prikbord
Geschiedenis
Routebeschrijving
Vrijwilligerswerk
Links
Contact
Ledenpagina 

 Laatste update(s)
 24 mei 2020
 
  [facebook] Facebook
   
Op de actueel pagina vindt u een overzichtje over nieuwe (actuele!) dingen op de website.
Zo kunt u gemakkelijk en snel naar die nieuwe onderwerpen surfen..
 
   
 
Diaconale coronahulp CGK Zierikzee
Geplaatst op: 03 april 2020

We leven momenteel in bijzondere en onzekere tijden vanwege het coronavirus. Ook op onze gemeente heeft het een grote weerslag. Niet alleen op het functioneren, maar ook in ons persoonlijk leven. Juist in deze tijd hebben we de Bijbelse opdracht om naar elkaar om te zien. Daarom heeft de diaconie besloten om een vorm van ‘coronahulp’ te organiseren. Allereerst binnen de gemeente, maar ook daarbuiten mogen wij als kerk van Christus onze medemens steunen. Ouderen, alleenstaanden en zieken zijn de kwetsbare groepen die nu extra hard worden getroffen. Geen boodschappen durven/kunnen doen of eenzaamheid kunnen gevolgen zijn van deze virusuitbraak. Daarom willen wij u en jou graag op de hoogte brengen over dit initiatief en oproepen om voor hulp in de breedste zin van het woord aan te kloppen bij de diaconie.

Dit kan bij onderstaande diakenen of via de mail van de diaconie. Zij staan graag voor u klaar! Uit liefde tot Christus en tot heil van de naaste.

 

Leo Kooman: 06-10808651
Arno van der Schelde: 06-26226939 
GEMEENTEDAG 2020
Geplaatst op: 20 maart 2020

 In verband met het coronavirus heeft de commissie in overleg met de kerkenraad besloten de gemeentedag van 2020 niet door te laten gaan. 
Kerkdienst alleen via internet [UPDATE]
Geplaatst op: 20 maart 2020

In verband met het coronavirus en de oproep van de overheid, heeft de kerkenraad besloten dat er vooralsnog tot en met zondag 5 april geen diensten worden gehouden in ons kerkgebouw, waarbij gemeenteleden op de gebruikelijke wijze aanwezig kunnen zijn. Hetzelfde geldt voor alle gemeentelijke activiteiten die normaliter in onze kerk of op het Kerkplein plaatsvinden.

Afgelopen zondagmorgen is in plaats daarvan wel een aangepaste dienst gehouden waarbij gebruik ook gemaakt kon maken van videostreaming. We zijn dankbaar dat beeld en geluid in de meeste huiskamers van gemeenteleden goed ontvangen kon worden. Ook de vele reacties die we daarop binnenkregen waren positief en erg bemoedigend.

Zondag 22 maart
A.s. zondagmorgen zal de dienst er qua opzet daarom net zo uitzien als vorige week. Deze dienst begint ook weer op de gebruikelijke tijd, nl. 10.00 uur. Bijzonder is echter, dat op hun verzoek nu ook de kerken van Haamstede en Brouwershaven de dienst kunnen ontvangen. Daarom is afgesproken dat deze dienst een gezamenlijke dienst is van de drie kerken. Een mooie vorm van samenwerking! Voorganger is ds. J. van Langevelde. De collecten zijn vandaag bestemd voor de kerk en de diaconie. De diaconale collecte is vandaag bestemd voor Stichting Red een Kind. In deze dienst zal in de gebeden voorbede en dankzegging gedaan worden voor de leden van de drie kerken.

Collecten
Voor de kerk en kerkelijke kassen mag dit op rekening van de CvB  NL52 RABO 0108.6329.11

De collecte bestemd voor Stichting Red een Kind.  Wilt u hiervoor uw gift overmaken op rekening van de Diaconie  NL32 RABO 0153.4529.94 onder vermelding van: Red een Kind. 

Hoe kan ik de diensten volgen? De kerkdiensten wordt uitgezonden via de website van de kerk. Op de kerkdiensten pagina die openbaar is, kunt u de kerkdienst meeluisteren en vanaf zondag ook volgen met videobeeld erbij. In tegenstelling tot wat er in het getijde staat hoeft er voor komende zondagen dus niet voor ingelogd te worden met een gebruikersnaam en wachtwoord. De kerkdiensten meeluisteren of meekijken kan via de link naar de kerkdiensten pagina welke links in het menu terug te vinden is. 
Kerkelijke agenda
Geplaatst op: 15 maart 2020

In verband met het coronavirus en de oproep van de overheid heeft de kerkenraad besloten dat alle (!) activiteiten die de kerkelijke agenda in deze weken vermeldt zijn stopgezet worden. Dat betreft dan dus alle bijeenkomsten in ons kerkgebouw en op het Kerkplein, ongeacht of het om grote of kleine aantallen mensen gaat. 
> De (overige) laatste recente wijzigingen op de website kunt u hier op deze pagina bekijken <
 
 
ANBI | Privacyverklaring

© 2003-2020 ~ Christelijke Gereformeerde Kerk Zierikzee