Start - Actueel dinsdag, 18 juni 2019 
 
 
Start
Gastenpagina English
Actueel
Kerkdiensten
Agenda
Kerkwijzer
Foto's
Prikbord
Geschiedenis
Routebeschrijving
Vrijwilligerswerk
Links
Contact
Ledenpagina 

Laatste update(s)
 16 juni 2019
 
  [facebook] Facebook
   
Op de actueel pagina vindt u een overzichtje over nieuwe (actuele!) dingen op de website.
Zo kunt u gemakkelijk en snel naar die nieuwe onderwerpen surfen..
 
   
 
Belijdenisdienst
Geplaatst op: 31 mei 2019

Volgende week zondag 9 juni is het Pinkersterzondag en gaat in beide diensten voor Ds. J. van Langevelde. In de morgendienst zullen;

  • Barld Boot
  • Daimen Flikweert en Caya Stoutjesdijk
  • Bart en Tamara van der Veer
  • Ruben Verton
  • Patrick de Vlieger

belijdenis afleggen van hun geloof. Bart en Tamara komen over van de Hersteld Hervormde gemeente van Sirjansland. De collectes op Pinksterzondag zijn bestemd voor de kerk en de zending. 

Na de dienst is er koffiedrinken voor de belijdeniscatechisanten, hun familie, vrienden en bekenden in de grote zaal van de kerk 
Jubilieumconcert Laetare
Geplaatst op: 26 mei 2019

 

Afgelopen zaterdagavond was het jubileumconcert van Gospelkoor Laetare, ism Worship Zoetermeer en kinderkoor De Sjofar in de CGK in Zierikzee.

De opname hiervan is hieronder beschikbaar:

Afspelen     Opslaan 
Slotzondag
Geplaatst op: 24 mei 2019

Volgende week zondag 2 juni is het slotzondag. De morgendienst wordt mede voorbereid door de Zaaier. De middagdagdienst begint om 17:00 uur. In beide diensten hoopt voor te gaan Ds. J. van Langevelde. De collectes zijn deze zondag bestemd voor de kerk en de kerkelijke kassen. Aan het einde van de diensten wordt er een deurcollecte gehouden voor de Evangelisatie. 
Hemelvaartsdag
Geplaatst op: 24 mei 2019

Aanstaande donderdag is het Hemelvaartsdag, de dienst begint dan om 9:30 uur, voorganger is dan ds. J. van Langevelde. Ouderling van dienst op Hemelvaartsdag is br. Jakob Berghuis. De collectes op Hemelvaartsdag zijn bestemd voor de kerk en de diaconie 
Privacyverklaring
Geplaatst op: 19 april 2019

Wist u dat...

De privacyverklaring van onze kerk te vinden is onderin iedere pagina van van de website. 
Gemeentevergadering 16 april [UPDATE]
Geplaatst op: 05 april 2019

Voor dinsdagavond 16 april staat de jaarlijkse gemeentevergadering gepland. U en jij worden van harte uitgenodigd, tijdens de Stille week, 9 samen te beginnen met het Avondgebed in de kerkzaal. Aansluitend van het Avondgebed vindt de gemeentevergadering plaats in de grote zaal van de kerk.

[UPDATE]

Als u deze avond niet heeft bij kunnen wonen of alles nog eens wilt nabeluisteren dan kan dat via de ledenpagina.

De presenatie over de AVG is eveneens via de ledenpagina terug te zien. 
Veilig jeugdwerk
Geplaatst op: 15 september 2016
Wij willen graag dat je je prettig en veilig voelt bij ons en dat iedereen op een fijne manier met elkaar omgaat. Daarom hebben we omgangsregels gemaakt voor een leuke, open en veilige sfeer. En voor jeugdleiders hebben we ook nog gedragsregels gemaakt over hoe zij met kinderen en jongeren om moeten gaan.
 
 
Als ouder weet je als geen ander wat het jeugdwerk voor je kind(eren) kan betekenen. Vaak is het jeugdwerk niet alleen de plek waar zij leren en actief zijn. Ze komen ook voor de gezelligheid, de aandacht en het maken van plezier. Wij vinden het belangrijk dat kinderen veilig zijn binnen ons jeugdwerk. Dit betekent niet alleen dat we zorgen voor veilige ruimten en materialen, maar ook dat we ernaar streven dat kinderen zich bij ons prettig en veilig voelen. In deze brochure kun je lezen welke rol je als ouder kunt vervullen bij het signaleren en voorkómen van ongewenste omgangsvormen en seksueel misbruik.
 


 
> De (overige) laatste recente wijzigingen op de website kunt u hier op deze pagina bekijken <
 
 
ANBI | Privacyverklaring

© 2003-2019 ~ Christelijke Gereformeerde Kerk Zierikzee