Start - Vrijwilligerswerk maandag, 19 februari 2018 
 
 
Start
Gastenpagina English
Actueel
Kerkdiensten
Agenda
Kerkwijzer
Foto's
Prikbord
Geschiedenis
Routebeschrijving
Vrijwilligerswerk
Links
Contact
ANBI
Statistieken
Ledenpagina 

Laatste update(s)
 18 februari 2018
 
  [facebook] Facebook
   
Hoe werkt de Vacturebank?

AANMELDEN?

Heeft u, als gemeentelid interesse in een vacature of wilt u zich aanmelden als kerkvrijwilliger? Stuur uw gegevens (naam, adres, telefoonnummer, email adres) naar .

VACATURE PLAATSEN?

Is er een vacature voor een club, commissie, vereniging, activiteit? U kunt deze aanleveren via het e-mailadres of neem contact op met Krijnie Nikolic 0111-415204. Is de vacature vervult, dan is het belangrijk dat u dat doorgeeft. 
   
 
Collectanten gezocht
Geplaatst op: 05 februari 2018
Naasten gezocht
Over de hele wereld worden steeds weer miljoenen mensen getroffen door rampen die hun bestaan letterlijk omvergooien. Mensen raken hun thuis kwijt, verliezen geliefden en worden afhankelijk van hulp van anderen, van 'verre naasten' zoals wij. ZOA verleent die hulp met geld dat onder andere tijdens de jaarlijkse collecte wordt ingezameld.
Door het wegvallen van een aantal trouwe collectanten in Zierikzee ziet het ernaar uit dat we in een aantal wijken van onze stad niet kunnen collecteren. Het directe gevolg daarvan zou zijn dat ZOA minder geld beschikbaar heeft voor het verlenen van hulp. Dat willen we voorkomen en daar hebben we u en jou bij nodig.
Als collectant voor ZOA beteken je heel concreet iets voor je medemens in nood. Je geeft slechts één of twee uur van je tijd en draagt daardoor bij aan de hulp in landen als Jemen, Sri Lanka, Myanmar en Uganda, waar die hulp broodnodig is.

De collecteweek is van 26 tot en met 31 maart. Help je mee? Stuur een mailtje of bel één van ons! Alvast onze hartelijke dank! De organisatoren van de ZOA-collecte Esther in 't Anker (estherintanker@gmail.com / 0111 – 420764) Arno van der Schelde (vdscheldeinfra@online.nl / 06 – 26226939) Jacoline Bil-van Utrecht (j.bil@wxs.nl / 0111 – 416267)

 
Muzikaal talent gezocht
Geplaatst op: 29 januari 2018

Muzikaal talent gezocht!
Veel gemeenteleden (jong en oud) bespelen een muziekinstrument, maar we weten dit niet van iedereen. Het zou mooi zijn als we deze (verborgen) talenten zouden inzetten om Zijn Naam te verhogen. Wil jij eens extra muzikale ondersteuning leveren in een kerkdienst?
Geef dan jouw naam en het instrument dat je bespeelt door via christadepagter@zeelandnet.nl.
Jouw naam komt dan in een muzikantenbestand zodat er gemakkelijk een beroep op je kan worden gedaan.

 
Jeugdclub Live Steady
Geplaatst op: 29 januari 2018

Jeugdclub Live Steady zoekt enthousiaste leiders (m/v)!
Lijkt het jou leuk om op een actieve en gezellige manier aan de slag te gaan met tieners? Wil jij jouw gaven en talenten inzetten samen met een enthousiast team dat elkaar aanvult?
Heb je passie voor tieners en wil je hen helpen Jezus te volgen? Dan hebben we jou heel hard nodig. Kom gerust een keer 'proefdraaien' tijdens een clubavond.
Neem bij interesse contact op met Martijn Kik via jeugdclub@cgkzierikzee.nl of 06-40455373.

 
Wergroep RLG
Geplaatst op: 28 januari 2018

We zijn op zoek naar enthousiaste mensen voor de volgende functies:

• Voorzitter
• Secretariaat vrijwilligers
• Arts
• PR & Communicatie

Vindt u het leuk om als vrijwilliger mee te gaan met één van de reizen of heeft u belangstelling voor een functie in de werkgroep dan kunt u voor informatie contact opnemen met Jeanet Heeren, tel. 0294-254274 of per mail vrijwilligersrlg@gmail.com Of met Lucas Stoter, tel.0786-732179 of per mail l.stoterkip@gmail.com

 
Vakantie vrijwilligers RLG
Geplaatst op: 15 januari 2018

In 2018 organiseert de werkgroep RLG vanuit de Chr. Ger. Kerken weer een drietal vakantiereizen. Deze vakantiereizen zijn bedoeld voor mensen met een lichamelijke beperking, of ouderen die niet meer zelfstandig op vakantie kunnen.

Van 21 t/m 27 april de vaarvakantie met de Prins Willem Alexander.
Van 16 t/m 22 juni de vakantieweek 25+ in Epen.
Van 3 t/m 10 november de vakantieweek in het Nieuw Hydepark in Doorn.

Voor 2018 zijn wij dringend opzoek naar vrijwilligers voor specifieke taken voor de vakantieweken van de RLG.
Voor de vaarvakantie met de PWA en de week in het Nieuw Hydepark zijn we dringend op zoek naar een arts. De arts is verantwoordelijk voor de medische begeleiding van de gasten tijdens de vakantieweek.
Voor de vaarvakantie zijn we op zoek naar Verpleegkundigen die tijdens de vakantieweek de verantwoordelijkheid heeft over een aantal gasten, gezamenlijk met een team verzorgenden.
Ook voor de vaarvakantie zijn we dringend op zoek naar een verzorgende IG die de hele week de nachtdienst kan doen.

Daarnaast willen we een oproep doen voor nieuwe vrijwilligers die zich graag in willen zetten voor de vakantieweken in 2018. We kunnen vrijwilligers inzetten op diverse functies. Voor de verpleging en verzorging van onze gasten, voor de huishoudelijke zorg, hulp in de keuken. Ook wanneer u andere kwaliteiten hebt, neem gerust contact met ons op.

Contactpersoon: Jeanet Heeren
Telefoonnummer: 0294-254274
Emailadres:
 
De christelijke bibliotheek
Geplaatst op: 30 augustus 2017

De christelijke bibliotheek Zierikzee, sinds kort gevestigd aan het nieuwe adres Grevelingenstraat 35 te Zierikzee, zoekt iemand die eenmaal per 4 weken op zaterdagmorgen kan zorgen voor het innemen en uitlenen van boeken. De tijden op zaterdag zijn van 9.30 tot 11.30 uur.Reacties zijn welkom bij Marjan Sijrier, telefoonnummer 0111-401985 of e-mail sijrier@solcon.nl

 
Vacature Moeder-Kind groep
Geplaatst op: 29 augustus 2017

Wij zoeken een teamlid om ons team uit te breiden. Breng je eigen talent mee en kom bijvoorbeeld email schrijven, met kinderen omgaan, iets bakken, creatieve ochtenden begeleiden, meedenken, mee vergaderen, iets organiseren, meehelpen. ♥ voor het kind gevraagd. Team Moeder-Kind groep; Marike, Lydia, Emmelie, Josca, Carla. Reageer via moederkindcgk@gmail.com

 
Dringend vrijwilligers gezocht
Geplaatst op: 22 mei 2017

De Wieken
Voor de maandagmiddagzang zijn we dringend op zoek naar één of meerdere vrijwilligers. Met ongeveer 15 a 20 bewoners zingen we op de maandagmiddag uit de liederenmap. Het begint om 15.30 uur en duurt ongeveer 30 a 40 minuten. De meeste bewoners moeten opgehaald en teruggebracht worden. Is het wat voor je of weet je iemand laat het me weten.

Contactpersoon: Jaap Verbruggen
Telefoonnummer: 06-53693834
Emailadres:
 
Boekhandel Jona
Geplaatst op: 10 januari 2017

Boekhandel Jona is een inspirerende christelijke boekhandel in de gezellige binnenstad van Zierikzee! Klanten kunnen hier terecht voor boeken, Bijbels, muziek, cadeauartikelen en vele andere dingen, maar ook voor een fijn gesprek of een bakje koffie! Momenteel werken wij hier met een groep van ruim vijftien enthousiaste vrijwilligers! In het belang van het voortbestaan van Jona zijn wij dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers (m/v). Als vrijwilliger is het de gewoonte om een dagdeel (van 10.00h – 13.30h of van 13.30h – 17.00h) voor je rekening te nemen. Interesse of meer informatie? neem dan contact op met Anne-Marie. 06-22374761 anne-marieremijn@kpnmail.nl

 
schuldhulppreventie
Geplaatst op: 24 november 2016
Gezocht vrijwilligers Schuldhulppreventie en -begeleiding Het Leger des Heils heeft landelijk een netwerk opgezet voor vrijwilligers die actief zijn in de schuldhulppreventie en –begeleiding. Dit wordt regionaal opgepakt. In Zeeland is men begonnen voor de Bevelanden te Goes. Inmiddels is dit initiatief ook voor de andere Zeeuwse regio’s opgestart en gevormd tot SHV Zeeland. Dus ook op Schouwen-Duiveland is er inmiddels een team van vrijwilligers onder leiding van een coördinator actief. De SHV vrijwilligers zijn getraind om mensen met financiële zorgen zo goed mogelijk te helpen en bij te staan totdat zij hun zaken financieel-administratief op orde hebben. We bieden dus zelf geen schuldhulpverlening (dat doet de gemeente of de kredietbank) maar ondersteunen mensen in dit traject. We willen zeker niet het werk van de diaconieën en caritas overnemen maar zijn gericht op hulpvragers zonder mantelzorg of netwerk ongeacht hun achtergrond. Niet alleen de gemeente verwijst mensen naar ons door, ook andere instellingen en de hulpvragers zelf weten ons te vinden. In het overleg van de gemeente met de kerken is afgesproken om deze informatie via de verschillende kerkenbladen bij potentiele belangstellenden onder de aandacht te brengen. In deze opstartfase voor Schouwen-Duiveland zijn we nu op zoek naar een aantal schuldhulpvrijwilligers. Deze vrijwilligers ondersteunen mensen in het op orde brengen van hun financiële administratie en ook in het traject van schuldsanering. Naast een training om dit werk te kunnen. Heeft u een warm hart voor de medemens en vindt u het fijn om anderen te helpen hun administratie weer op orde te krijgen? Of ze te begeleiden in het traject van schuldsanering? Dan kunt u zich aanmelden om schuldhulpvrijwilliger te worden. U volgt dan gratis een basistraining zodat u voldoende kennis bezit om hulp in de praktijk te kunnen bieden. Het is een dankbare taak waar u mensen in financiële nood echt mee helpt. Voor meer informatie zie ook www.shvzeeland.nl. Wat vragen wij: Opleiding MBO/ HBO niveau. Kennis van financiële huishouding en van gebruik internet. Contactuele vaardigheden en is betrouwbaar en zorgvuldig. Onderschrijven van de doelstelling van het Leger des Heils en dit project. Nadere informatie Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Henk Walhout coördinator Schuld Hulp Vrijwilligers (SHV) voor Schouwen-Duiveland 0622519413 of henk@shvzeeland.nl

 
De wieken zoekt vrijwilligers
Geplaatst op: 18 oktober 2016

Bij onderstaande activiteiten worden bewoners die in een rolstoel zitten of slecht ter been zijn gehaald en terug gebracht
Zondagdienst: 2 vrijwilligers die 1x pm willen helpen met de zondagse middag-klerkdiensten in
Maandag zingen met Jaap van half vier tot half vijf
Vrijdag weeksluiting die begint om half vier


Contactpersoon: Pastor Jaap Verbrugge
Telefoonnummer: 06-5369383
Emailadres:
 
Vacature Beamerteam
Geplaatst op: 29 september 2016

Als Beamteam zijn we op zoek naar iemand die gemiddeld eens in de drie weken de beamer zou willen bedienen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via onderstaande gegevens; Contactpersoon: Arjan Meijer Telefoonnummer: 06-15694471 Emailadres: beamer@cgkzierikzee.nl

Contactpersoon: Arjan Meijer
Telefoonnummer: 06-15694471
Emailadres:
 
Hospice Kaaskenshuis
Geplaatst op: 02 juni 2016

Hospice Kaaskenshuis zoekt dringend vrijwilligers m/v Vindt u het fijn om met mensen om te gaan en beschikt u nog over wat vrije tijd, dan bent u degene die wij zoeken voor een aantal uren per week.

Een zorgachtergrond is niet nodig want u krijgt voldoende toerusting en een ruime inwerkperiode aangeboden, daarna kunt u beslissen of het iets voor u is Van harte welkom als u wat meer wilt weten over dit mooie werk. Ook kunt u bellen met Hennie Wallet, tel: 416898, , henniewallet@kpnmail.nlhenniewallet@kpnmail.nl

Contactpersoon: Hennie Wallet
Telefoonnummer: 0111-416898
 
Vrijwilliger(s) voor de Dorcas
Geplaatst op: 24 februari 2016

De Dorcas winkel is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. De winkel is op vrijdagmiddag en zaterdagmorgen open. Diensten gaan per toerbeurt volgens een rooster.Interesse of meer informatie, neem dan contact op met;

Contactpersoon: Edith Bin
Telefoonnummer: 0111-414938
Emailadres:
 
Gastvrouwen Noodopvang
Geplaatst op: 30 januari 2016

Stichting Interkerkelijke Noodopvang Schouwen – Duiveland zoekt gastvrouwen voor haar crisisopvang. Hun taak is het opvangen van een nieuwe gast op verzoek van de dienstdoende coördinator. Eventueel voor eten zorgen en een luisterend oor bieden. Neem voor meer informatie contact op met;

Contactpersoon: Marike Bolle
Telefoonnummer: 0111-415844
Emailadres:
 
Cornelia, kerkvrijwilligers
Geplaatst op: 29 januari 2016

Gezocht: kerkvrijwilligers voor verpleeghuis Cornelia in Zierikzee Op zondagmorgen bent u een keer in de maand aan de beurt. Vanaf half 10 wordt de kerkzaal ingericht, bewoners opgehaald voor de kerkdienst en na de dienst weer teruggebracht. De diensten duren ongeveer een half uur. Daarna gezamenlijk koffie drinken. U maakt deel uit van een vaste groep van ongeveer 10 personen. Onderling ruilen is natuurlijk mogelijk. Contacpersoon: Geestelijke verzorger Emmy Lingen, e.lingen@allevo.nl Tel 0111-439980

Contactpersoon: Emmy Lingen, geestelijk verzorger
Telefoonnummer: 0111-439980
 
© 2003-2018 ~ Christelijke Gereformeerde Kerk Zierikzee