Start - Kerkwijzer - Catechisatie Commissie maandag, 25 juni 2018 
 
 
Start
Gastenpagina English
Actueel
Kerkdiensten
Agenda
Kerkwijzer
Foto's
Prikbord
Geschiedenis
Routebeschrijving
Vrijwilligerswerk
Links
Contact
ANBI
Statistieken
Ledenpagina 

Laatste update(s)
 24 juni 2018
 
  [facebook] Facebook
 
Catechisatie Commissie
Email:
Bijgewerkt op: 24-02-2018 18:15
 
Algemeen Groepsindelingen

 

Dinsdagmiddag om 17.00 uur de jongeren van 10 en 11 jaar:

Hanneke Kooman en/of Mart Koopman ontvangen de 10 en 11 jarigen in de bovenzaal van de kerk. Op eenvoudige en creatieve wijze vergroten ze de Bijbelkennis voor deze doelgroep en vertellen we wat er gebeurt in de kerkdienst.

 

Dinsdagavond start om 19.30 uur in de grote zaal van de kerk

De jongeren van 12 tot 18 jaar starten gezamenlijk, daarna gaan ze in kleinere groepen op leeftijd (zie hierna) uiteen.

Leeftijd 12 en 13 jaar
Freek Hullekes en Leander de Bruine gaan samen met deze jongeren op zoek naar antwoorden die Spreuken geeft voor hun leven vanuit de thema's die we dit seizoen bespreken.

Leeftijd 14 en 15 jaar
Clemens Pronk en Peter Legemate vertellen deze groep wat de Heere Jezus voor hen in het dagelijks leven wil betekenen en gebruiken hierbij leerstof vanuit Follow Me.

Leeftijd 16 en 17 jaar

Dominee J. van Langevelde ontmoet deze jongeren waarbij de thema's als leidraad worden gebruikt om samen te spreken over wat een leven met God voor hen inhoudt.

Vrijdagavond start om 19.30 uur voor alle jongeren van 18 jaar en ouder

Op deze avond ontvangt ds. J. van Langevelde alle jongeren van 18 jaar en ouder. Vrijdagavond is ook voor jongeren die elders studeren en dus dinsdagavond niet kunnen.

Deze jongeren gaan dieper in op vragen die zij in hun geloofsleven ervaren. Dit aan de hand van Bijbelse richtlijnen en in relatie tot de gekozen thema's.

Je geloof belijden voor God en de gemeente?

Wat zou het mooi zijn als je deze stap dit seizoen kan en wil zetten!  Als je weet dat je geloofsbelijdenis wil doen of nog aarzelt, neem dan contact op met de ds. via of 06-27001847.

Bidt allen mee s.v.p.!

Naast de ouders vragen wij alle gemeenteleden te bidden om Gods zegen voor onze jongeren en de catecheten. Bidt of de Heilige Geest hun harten opent en een wijs hart geeft, zodat het onderwijs vanuit de catechisatielessen bijdraagt aan de groei van hun geloof in God Die altijd nakomt wat Hij belooft! In dat vertrouwen starten wij met Hem!
< Vorige (Algemeen) Volgende >
 
< Vorige
© 2003-2018 ~ Christelijke Gereformeerde Kerk Zierikzee